Printvenlig version

Brandsikring

Ljungdahl fører et komplet program fra Intumex til brandtætning af installationsgennemføringer. Alle Intumex-produkter er MK-godkendte, og alt vort personale har gennemgået kursus ved Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI). 


Side 1 af 2 VidereLjungdahl Brandskum-G

Ljungdahl Brandskum-G er en 1-komponent polyurethanskum til pistol, som anvendes til brand- og røggastætning i byggeri. Produktet hærder ved luftens fugtighed.

Se produktet


Ljungdahl Intumex AN

Ljungdahl Intumex AN er en fugemasse, som brandsikrer mod røg og brand. Produktet er baseret på acryl, som sveller op ved udsættelse af høj temperatur (uden tryk) og hærder ved fordampning af vand fra fugemassen.

Se produktet


Ljungdahl Intumex MG

Ljungdahl Intumex MG er en acrylbaseret brandhæmmende fugemasse, som stopper spredning af røg og brand. Produktet skaber et højt tryk ved ekspansion og forsegler derved brandbare rør (op til 50mm ø) og brandbar isolation.

Se produktet


Sabaprotect M500

Sabaprotect M500 er en brand- og røgresistent, enkomponent, elastisk MS-polymer baseret fugemasse, som hærder ved luftens fugtighed. Den er beregnet til brug ved dilatationsfuger og vindues-/dørrammer af stål eller træ.

Se produktet


Ljungdahl Intumex RS10

Ljungdahl Intumex RS10 er en brandstoppende krave til plastikrør.

Se produktet


Ljungdahl Intumex Wrap

Intumex Wrap er et grafitbaseret, ekspanderende, brandstoppende bånd produceret af Intumex LX. Til brandsikring af gennemføringer i væg og gulve.

Se produktet


Ljungdahl Intumex CSP-System

Et system af stenuldplader med en densitet på ca. 120 kg/m3 påført Intumex CSP-maling.

Se produktet


Ljungdahl Intumex LFCSK

 Ljungdahl Intumex LFCSK er et fleksibelt, grafitbaseret, selvklæbende brandhæmmende bånd som ekspanderer ved temperatur over 190 °C. Til brandsikring ved døre, vinduer, brandglas, brandskillerum og branddøre.

Se produktet


Ljungdahl Pyropol Brandsilicone

Ljungdahl Pyropol er en brandhæmmende siliconefugemasse. Fugemassen er alcoxy-baseret og hærder ved luftens fugtighed.


Se produktet


Ljungdahl Pyrocryl Brandacryl

Ljungdahl Pyrocryl er en højkvalitets brandhæmmende acrylfugemasse. Fuge­massen er baseret på acryl emulsion og hærder ved luftens fugtighed.


Se produktet

Side 1 af 2 Videre
NAVN & FIRMA

TELEFON

EMAIL

BESKRIVELSE

NAVN & FIRMA

TELEFON
Ljungdahl A/S 
Telefon: 48 14 00 10 
Ljungdahl@ljungdahl.dk

Abningstider:
Man - tors: 7.00 - 16.00
Fredag     : 7.00 - 15.00