Printvenlig version

Glas & Vinduer

Ljungdahl Horda Profil
EPDM cellegummiprofiler til montage af termoruder. Sortimentet består af et antal profiler med hver deres egenskaber.

FT lister: EPDM Cellegummi profiler i flere størrelser (4 x 20 mm og 8 x 15 mm) og farver til diverse montageopgaver.

E profil: EPDM cellegummi er udviklet til at kunne modstå størst mulig lastoptagning. Profileringens 2-trinsudformning gør E-profilet ekstra sikker mod vandgennemtrængning mellem glas og profil. E-profilet er lamineret med en glasfiberarmeret tape, der ikke strækkes under monteringen.

HE-profil: EPDM cellegummi er et smidigt og let monterbart profil til anvendelse hvor der stilles høje monteringskrav. Hullet i midten gør profilet meget smidigt og følger derfor ujævnheder på monteringsunderlaget eks. i karmhjørnerne. Ved appliceringen er det let at bukke HE-profilet i hjørnerne uden først at skulle skære i gering. Specielt for HE-profilet er, at det er meget let at komprimere ved pladsmontering.

ES profil: EPDM cellegummi er et profilprogram der fremstilles i forskellige dimensioner således at flertallets montagebehov opfyldes. Profilet ligger lige og jævnt i rullerne, hvilket giver en hurtig og sikker montering uden efterjusteringer. Dækfolien på tapet fjernes let uden problemer.

ET Profil: EPDM cellegummi er specielt udviklet til montering af enkeltglas. Den riflede profilering tætner effektivt mod glasset. ET-profilet er forsynet med en glasfiberarmeret tape med god vedhæftning.

Mere produktinfo
Tilbage til oversigten