Printvenlig version

Firestone tilbehør til EPDM membraner

 

Side 1 af 1Firestone Bonding Adhesive BA-2012

Firestone Bonding Adhesive BA-2012 er en opløsningsmiddelbaseret kon-taktklæber, som er udviklet specifikt til at klæbe Firestone EPDM-membra-ner til godkendte isoleringsmate-rialer, foruden træ, metal, murværk.

Se produktet


Firestone Cleaner

Firestone Cleaner er et alkoholbaseret affedtningsmiddel, som anvendes til lynhurtig og effektiv fjernelse af alle typer Firestone-klæbere og -tætningsmidler fra EPDM-membraner, metal og mange andre opløsningsmiddelbestandige overflader.

Se produktet


Firestone Modular Water-Based Bonding Adhesive

Modular Water Based Bonding Adhesive er en vandbaseret kontaktklæber, der er udviklet specifikt med henblik på fastklæbe Firestone EPDM-membraner mod godkendte isoleringsmaterialer, træ, murværk m.fl.

Se produktet


Firestone QuickPrime Plus

Firestone QuickPrime™ Plus er udviklet til at rengøre og grunde RubberCover™ EPDM-membranen og/eller underlaget inden påføring af QuickSeam™-produkter. QuickPrime Plus skal påføres med QuickScrubber™-Kit sæt.

Se produktet


Firestone QuickSeam Cover Strip

Firestone QuickSeam™ Cover strip er en 152 mm let vulkaniseret EPDM-membran, der er lamineret med QuickSeam Tape på den ene side. Denne dækstrimmel anvendes til at dække og forsegle samlinger af RubberCover™ EPDM-membraner.

Se produktet


Firestone QuickSeam Corner Flashing

Firestone QuickSeam™ Corner Flashing er et rundt stykke uhærdet EPDM FormFlash på 216 mm i diameter, som er lamineret til QuickSeam Tape. Det er udviklet til inddækning af udvendige hjørner eller til lapning af membran.

Se produktet


Firestone QuickSeam Flashing

Firestone QuickSeam™ Flashing er en 457 mm bred RubberCover™ EPDM-membran, der er fuldt lamineret til Firestone QuickSeam Tape.  Flashing kan bruges til at beklæde tagrender, udføre almindelige tagreparationer, hvor der kræves brug af hærdet EPDM omkring afløb og rørflanger.

Se produktet


Firestone QuickSeam Pipe Flashing

Firestone QuickSeam Pipe Flashing er særligt udviklet til brug ved inddækning omkring gennemføringer på 25 mm til 150 mm.

Se produktet

Side 1 af 1