Printvenlig version

Fugning

Side 1 af 6 VidereSabaprotect M500

Sabaprotect M500 er en brand- og røgresistent, enkomponent, elastisk MS-polymer baseret fugemasse, som hærder ved luftens fugtighed. Den er beregnet til brug ved dilatationsfuger og vindues-/dørrammer af stål eller træ.

Se produktet


Ljungdahl MS-20 Phthalatfri

Ljungdahl MS-20 Phthalatfri er en højkvalitets, professionel fugemasse. Fugemassen er baseret på MS Polymer® teknologi og hærder ved luftens fugtighed.

Se produktet


Ljungdahl MS-2002

Ljungdahl MS-2002 er en højkvalitets, professionel fugemasse. Fugemassen er baseret på MS Polymer® teknologi og hærder ved luftens fugtighed.

Se produktet


Ljungdahl MS-40 Phthalatfri

Ljungdahl MS-40 Phthalatfri er en højkvalitets, professionel universal fugemasse. Fugemassen er baseret på MS Polymer® teknologi og hærder ved luftens fugtighed.

Se produktet


Ljungdahl MS-60 (Sealer 302)

Ljungdahl MS-60 er en højkvalitets, professionel universal fugemasse. Fugemassen er baseret på MS Polymer® teknologi og hærder ved luftens fugtighed.

Se produktet


Ljungdahl Hybrid 422

Ljungdahl Hybrid 422 er en højkvalitets, professionel fugemasse. Fugemassen er baseret på hybrid polymer og hærder ved luftens fugtighed.

Se produktet


Ljungdahl PU-LM

Ljungdahl PU-LM er en elastisk fugemasse. Fugemassen er baseret på polyurethan og hærder ved luftens fugtighed.

Se produktet


Ljungdahl PU-Metal

Ljungdahl PU-Metal er en elastisk fuge-, klæbe- og forseglingsmasse. Produktet er baseret på polyurethan og hærder ved luftens fugtighed.

Se produktet


Ljungdahl Byggesilicone

Ljungdahl Byggesilicone er en højkvalitets, professionel neutral fugemasse, som er resistent mod skimmelsvampe og alger. Fugemassen er alcoxy-baseret og hærder ved luftens fugtighed.

Se produktet


Ljungdahl Sanitetssilicone

Ljungdahl Sanitetssilicone er en højkvalitets, professionel siliconefugemasse. Fugemassen er resistent mod skimmelsvampe og alger, og indeholder ikke blødgørere.

Se produktet

Side 1 af 6 Videre
NAVN & FIRMA

TELEFON

EMAIL

BESKRIVELSE

NAVN & FIRMA

TELEFON
Ljungdahl A/S 
Telefon: 48 14 00 10 
Ljungdahl@ljungdahl.dk

Abningstider:
Man - tors: 7.00 - 16.00
Fredag     : 7.00 - 15.00