Printvenlig version

Tag

Side 1 af 1Carlisle Sure-Seal EPDM membran

Carlisle SURE-SEAL EPDM-membran er en 1,14 mm/1,52 mm membran til anvendelse på nye et-lags tagkonstruktioner og til reparationer. Carlisle Sure-Seal er en homogen elastomer tagdækningsmembran baseret på ikke armeret EPDM. Membranerne er tilgængelige i bredder op til 12,20 meter og længder op til 30,5 meter. Membranerne er brandhæmmende og lever op til klasse T kravene for brandhæmmende tagmembraner.Se produktet


Ljungdahl Carlisle Sure-Tough

Sure-Seal Sure-Tough er en 1,8mm armeret EPDM membran baseret på elastomerer, som kan anvendes til nye etlags tagkonstruktioner og til reparationer.

Se produktet


Ljungdahl Carlisle Sure-Weld

Carlisle Sure-Weld er en 3-lags armeret TPO tagmembran, som fås i 1,2 og 1,5 mm tykkelse og i 1,2 m, 2,4 m og 3,05 m bredde.

Se produktet


Ljungdahl Bitumseal

Ljungdahl Bitumseal er en holdbar, professionel, bitumholdig klæbe- og forseglingsmasse. Produktet er baseret på bitumen og SBS-elastomerer.

Se produktet


Ljungdahl Tagstensklæber

Ljungdahl Tagstensklæber er en MS-baseret klæber udviklet til sammenklæbning af de fleste typer tagsten. Produktet er ideelt til sammenklæbning af tilpassede tagsten til skotrender, rygninger, ovenlys, grater, gavle o.lign.


Se produktet


Ljungdahl Syntomeric

Ljungdahl Syntomeric er en plasto elastisk syntofugemasse. Fugemassen er ba­seret på olie og hærder ved luftens fugtighed.


Se produktet

Side 1 af 1
NAVN & FIRMA

TELEFON

EMAIL

BESKRIVELSE

NAVN & FIRMA

TELEFON
Ljungdahl A/S 
Telefon: 48 14 00 10 
Ljungdahl@ljungdahl.dk

Abningstider:
Man - tors: 7.00 - 16.00
Fredag     : 7.00 - 15.00