Printvenlig version

Tag

Side 1 af 2 VidereCarlisle Sure-Seal EPDM membran

Carlisle SURE-SEAL EPDM-membran er en 1,14 mm/1,52 mm membran til anvendelse på nye et-lags tagkonstruktioner og til reparationer. Carlisle Sure-Seal er en homogen elastomer tagdækningsmembran baseret på ikke armeret EPDM. Membranerne er tilgængelige i bredder op til 12,20 meter og længder op til 30,5 meter. Membranerne er brandhæmmende og lever op til klasse T kravene for brandhæmmende tagmembraner.Se produktet


Ljungdahl Carlisle Sure-Tough

Sure-Seal Sure-Tough er en 1,8mm armeret EPDM membran baseret på elastomerer, som kan anvendes til nye etlags tagkonstruktioner og til reparationer.

Se produktet


Ljungdahl Carlisle Sure-Weld

Carlisle Sure-Weld er en 3-lags armeret TPO tagmembran, som fås i 1,2 og 1,5 mm tykkelse og i 1,2 m, 2,4 m og 3,05 m bredde.

Se produktet


Ljungdahl Bondig Adhesive 90-8-30A

Ljungdahl Bonding Adhesive 90.8.30A er en 1-komponent højkvalitets kontaktlim til klæbning af EPDM membran til forskellige overflader.Se produktet


Ljungdahl EP-95 Splicing Cement

Ljungdahl EP-95 Splicing cement anvendes til klæbning af EPDM gummi.

Se produktet


Ljungdahl HP 250 Primer

Ljungdahl HP 250 Primer anvendes til primning af EPDM gummi.

Se produktet


Ljungdahl Lap Sealant

Ljungdahl Lap Sealant er en fugemasse, som anvendes i forbindelse med EPDM tagsystemer.Se produktet


Ljungdahl PF 3500 SBS

Ljungdahl PF 3500 SBS er en vandtæt tagpapmembran med højeste ydeevne. Pappen er produceret af stærke ikke spundne polyester fibre, som er gennemimprægneret og beskyttet på begge sider med modificerede bitumen elastomerer.

Se produktet


Ljungdahl PF 5000 SBS

Ljungdahl PF 5000 SBS er en vandtæt tagpapmembran med højeste ydeevne. Overfladen er dækket af natur skifer granulat, og undersiden er lamineret med en polyethylen folie, som giver gode svejsningsegenskaber.

Se produktet


Ljungdahl Bitumseal

Ljungdahl Bitumseal er en holdbar, professionel, bitumholdig klæbe- og forseglingsmasse. Produktet er baseret på bitumen og SBS-elastomerer.

Se produktet

Side 1 af 2 Videre
NAVN & FIRMA

TELEFON

EMAIL

BESKRIVELSE

NAVN & FIRMA

TELEFON
Ljungdahl A/S 
Telefon: 48 14 00 10 
Ljungdahl@ljungdahl.dk

Abningstider:
Man - tors: 7.00 - 16.00
Fredag     : 7.00 - 15.00